I år fikk Lofoten fiskerestaurant de beste anbefalinger, så bord ble bestilt for ett par tre uker siden.
Vi ble tatt vel imot og vist til vårt bord, og snart var vi godt forsynt med vann, øl og vin og stemingen var på topp.
Før vi skulle spise fikk vi beskjed om att de hadde lite leve,r så det kunne vi bare få ved første servering. For min del var jeg mest opptatt å få rogn da jeg synes den er best. Vi fikk bare en liten rogneskive til skreien, og da jeg ba om mer, jeg beskjed om å betale 35 kroner ekstra?!
Skreien smakte fortreffelig og vi fikk gode mandelpoteter til sammen med smørfett. Mmmm nydelig. Som drikke til fikk vi anbefalt en rødvin som heter Côthes Du Rhône, nydelig....
Vi klarte ikke å spise opp all leveren, så da tenkte vi att da får vi vel resten til andre runde, men nei, den fikk vi ikke tilbake, i stedet fikk vi to skiver med rogn, supert for meg, men en skuffelse for andre.
Gode og mette ble vi i allefall, alt for mette, hadde ikke plass til dessert. Hehe.............
Hvis jeg skal sammenligne med andre spisesteder vi har vært på, så vil jeg si at denne kommer på en god annenplass.
Men jeg vil holde en knapp på Engebret. Der fikk vi rikelig av alt, uten å måtte betale ekstra i tradisjonsrike lokaler, så neste år møtes vi nok der.
Det ser da godt ut, ikke sant?
Jammen så det godt ut, ja! Men ikke helt fornøyd, altså? Lever spiser ikke jeg heller, men rogn er veldig godt!
SvarSlettHer ble det svin-og løk gryte, med blomkål- og brokkolimos! Det er bare nydelig!!! Vi har ikke spist poteter på vel snart 2 uker, og savner det ikke =)
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlett